فیلتر






سونی

جدیدترین هاپربازدیدترین هامحبوب‌‌ترینپرفروش‌ترینارزان‌ترینگران‌ترین
تعداد نمایش 122448

پلی استیشن سالهاست که مهمان خانه گیم بازان است و مدل های مختلفی را هم به بازار عرضه کرده است. خرید پلی استیشن برای افرادی که عاشق بازی هستند، بسیار هیجان انگیز است. افرادی که دوست دارند بهترین بازی های روز دنیا را در اختیار داشته باشند، معمولاً مدل های مختلف پلی استیشن را در طول دوران عرضه آن ها به بازار خریداری کرده اند. هنوز هم بعد از گذشت سالیان دراز، پلی استیشن توانسته است خود را به عنوان یکی از بهترین کنسول های بازی و در رده بالایی نگه دارد. اگر قصد خرید پلی استیشن و ابزار جانبی آن را دارید یا می خواهید قیمت پلی استیشن را بررسی کنید، همراه ما باشید.

خرید پلی استیشن

خرید پلی استیشن

انواع پلی استیشن و کنسول بازی موجود در بازار ایران

کنسول های بازی پلی استیشن آنقدر قوی عمل کردند و خود را در دل کاربران جای دادند که با وجود بازی های مختلف بر روی تبلت ها و گوشی های همراه، هنوز هم یکه تاز دنیای بازی هستند. البته کنسول های بازی ایکس باکس هم چندان دست کمی از این مدل کنسول ندارند.

اخیراً پلی استیشن 5 در کنار انواع پلی استیشن وارد بازار شده است و می توان در مراکز معتبر، این مدل جدید را خریداری کرد. انواع کنسول بازی ایکس باکس، پلی استیشن 3، پلی استیشن 4 و پلی استیشن 5 که جزو پرطرفدارترین کنسول های بازی هستند، در مراکز معتبر قابل خریدند.

خرید جدیدترین پلی استیشن و ابزار جانبی آن

جدیدترین مدل کنسول بازی یا همان پلی استیشن 5 امروزه بسیار محبوب شده است. ابزار جانبی مختلفی نیز برای بهبود کیفیت محیط کاربری و استفاده راحت تر از گیم ها، در کنار پلی استیشن قابل خرید است. دسته های بازی با قابلیت های مختلف، بازی با این کنسول را بهتر و جذاب تر می کنند. اگر شما هم قصد خرید پلی استیشن را دارید، می توانید این ابزار جانبی را هم برای استفاده بهتر از کنسول، تهیه کنید.

قیمت پلی استیشن در انواع مختلف

کمپانی سونی، هر چند سال یک بار کنسول های مختلف بازی را به بازار عرضه می کند. قطعاً در مدل های جدید، قابلیت های بهتری هم در دسترس کاربران قرار می گیرد. معمولا هر چه مدل پلی استیشن جدیدتر باشد، قیمت پلی استیشن هم بیشتر است. نحوه خرید و قیمت پلی استیشن 4 و 5 را که جدیدترین مدل ها هستند، می توان در مراکز معتبر مورد بررسی قرار داد. بدین صورت از خریدی راحت و با قیمت مناسب نیز لذت خواهید برد.

انواع پلی استیشن

انواع پلی استیشن

بهترین مرکز خرید پلی استیشن

لذت بازی های کنسول را بر روی پلی استیشن به خوبی تجربه می کنید. برای بررسی نحوه خرید و قیمت پلی استیشن در انواع مختلف، باید سراغ مراکز فروش معتبر بروید. سایت ایرانیان کنسول برای مشتریان این محصول و گیم بازان، انواع مختلفی از کنسول پلی استیشن و دیگر برندها را فراهم کرده است. از طرفی ابزار جانبی متنوعی را برای بهبود استفاده از این کنسول ها در اختیار مشتریان قرار می دهد.

سایت ایرانیان کنسول به شما این امکان را می دهد تا از مشاوره کارشناسان قبل از خرید پلی استیشن نیز بهره مند شوید و بر اساس نیاز و هزینه خود، بهترین خرید و قیمت پلی استیشن و ابزار جانبی آن را تجربه کنید.

1 2

کنسول سونی

اولین کنسول سونی در اواخر سال 1994 و در سوم دسامبر تحت عنوان پلی استیشن 1 معرفی شد و توانست توجه بسیاری از علاقه مندان به بازی های ویدیویی را جلب نماید. به طور کلی می توان کنسول سونی را یک دستگاه بازی در نظر گرفت که در دنیای بازی های ویدیویی انقلابی ایجاد کرد و توانست این صنعت را متحول کند در ادامه ویژگی های کنسول سونی را در طول زمان بررسی کرده و قابلیت های هر کدام را شرح می دهیم.

 

 

 

پلی استیشن 1

 

این کنسول سونی در ابتدا با ابعادی بزرگ طراحی و تولید شد. البته سونی در تاریخ هفتم جولای سال 2000 تصمیم گرفت که یک آپدیت ویژه از این کنسول را عرضه کند. این نسخه ی آپدیت شده، طراحی و گرافیک بروز داشت و در این زمینه ها بهبود خوبی پیدا کرده بود. قیمت ps1 در حال حاضر 112.5 دلار است و هنوز هم می توانید این کنسول بازی نوستالژی را تهیه نمایید. هنگامی که شرکت سونی برای عرضه عمومی این کنسول بازی اقدام کرد، قابلیت های آن نسبت به کنسول کمپانی های دیگر، برای کاربران جذاب تر بود. اما طبیعتا با گذشت زمان و پیشرفت فناوری های موجود در زمینه بازی های ویدیویی، کنسول سونی نیز تحولات زیادی را تجربه کرد.

پلی استیشن 1

 

 

پلی استیشن 1

 

 

 

کنسول سونی پلی استیشن 2

 

گیمرها این کنسول را تحت عنوان نسل ششم کنسول های سونی می شناسند که در مارس سال 2000 به بازار عرضه شد. در همان زمان بود که شرکت سونی و فیلیپس، با همکاری هم توانستند DVD را برای اولین بار تولید کنند. به همین جهت، این نسخه از کنسول سونی از DVD نیز پشتیبانی می کرد و کاربران می توانستند به وسیله آن، دی وی دی های فیلم را تماشا کنند. کارت حافظه ای که سونی برای پلی استیشن 2 در نظر گرفته بود دارای 8 مگابایت ظرفیت بود و نسبت به نسخه قبلی، ارتقای قابل ملاحظه ای داشت. همچنین کنترلر دوال شوک 2 برای این کنسول سونی در نظر گرفته شده بود.

 

یکی از قابلیت های این کنسول این بود که می توانست بازی های پلی استیشن 1 را نیز اجرا نماید. شرکت سونی توانست 155 میلیون نسخه از این کنسول بازی را به فروش برساند و 2000 عنوان بازی را برای آن تولید نماید. پلی استیشن 2 نیز مانند نسخه قبلی، در ابتدا با اندازه ای بزرگ تولید که در سال 2004، نسخه کوچکتر آن تحت عنوان PlayStation 2 Slimline عرضه شد.

کنسول سونی پلی استیشن 2

 

 

کنسول سونی پلی استیشن 2

 

 

 

پلی استیشن 3

 

این کنسول سونی در سال 2006 میلادی ابتدا در کشور ژاپن و سپس در ایالات متحده آمریکا عرضه شد. قیمت پلی استیشن 3 در بدو عرضه، 600 دلار بود که نسبت به رقبایش قیمت بالاتری داشت. البته علت قیمت بالای این محصول، استفاده از درایو نوری بلوری بود. در صورتی که در کنسول کمپانی های دیگر، از DVD استفاده می شد. این کنسول می توانست بازی ها را با کیفیت فول اچ دی به نمایش بگذارد و همچنین پورت HDMI را ساپورت می کرد. سونی بالاخره توانست کنترلر های سیم دار را حذف کرده و برای این کنسول از کنترلر بی سیم دوال شوک 3 استفاده کند.

 

همچنین در سال 2009 شرکت سونی برای ساخت و عرضه نسخه کوچکتر و ظریف تر این کنسول اقدام کرد و توانست کنسول PlayStation 3 Slim را روانه بازار کند. این نسخه تقریبا 3 برابر کوچکتر از نسخه Fat این کنسول سونی بود. همچنین این نسخه از پلی استیشن 3 گرمای کمتری تولید می کرد و با صدای کمتری بازی ها را اجرا می کرد.

 

 پلی استیشن 3

 

 

پلی استیشن 3

 

 

 

کنسول سونی پلی استیشن 4

 

کنسول سونی Ps4 در نوامبر سال 2013 میلادی به بازار عرضه شد تا گیمرها و علاقه مندان به صنعت گیمینگ بتوانند تجارب جدیدی را در این عرصه کسب کنند. این کنسول سونی در اولین روز عرضه ی عمومی، توانست مرز فروش یک میلیون عددی را بشکند. در پلی استیشن، پردازنده ی شرکت AMD قدرت نمایی می کند و به واسطه 8 هسته ای که دارد براحتی بازی ها را پردازش می کند. همچنین در این کنسول سونی، از یک رم 8 گیگابایتی از نوع GDDR5 استفاده شده است که با کارت گرافیک به صورت اشتراکی مورد استفاده قرار می گیرد.

 

گیمر هایی از پلی استیشن 4 استفاده می کنند، می توانند گیم پلی بازی های خود را ضبط کرده و به اشتراک بگذارند. همچنین کنترلر های این کنسول دارای ارگونومیک بهتری نسبت به نسخه های قبل هستند و تحت عنوان DualShock نسخه ۴ معرفی شدند. پس از مدتی از این نسخه کنسول سونی نیز، نسخه ای مشابه ولی کوچکتر تحت عنوان PlayStation 4 Slim تولید و عرضه شد و در برخی از قسمت ها ارتقا یافته بود. همچنین این نسخه، مصرف برق بهینه تری داشت. در سال 2016 نیز کمپانی سونی از پلی استیشن 4 پرو رونمایی کرد که خروجی تصویر 4K داشت و پردازنده گرافیکی آن نیز بهبود پیدا کرده بود تا لقب قویترین کنسول سونی در نسل هشتم را کسب کند.

 

 کنسول سونی پلی استیشن 4

 

 

کنسول سونی پلی استیشن 4

 

 

 

پلی استیشن 5

 

جدیدترین و بروزترین کنسول سونی با نام پلی استیشن 5 در سال 2020 رونمایی شد. طراحی این محصول متفاوت تر از چیزی بود که اهالی صنعت گیمینگ و علاقه مندان به بازی های ویدیویی پیش بینی می کردند. در نسل نهم کنسول های سونی ما شاهد طراحی جدید و تغییراتی اساسی در ظاهر دستگاه و کنترلر های آن هستیم. همچنین شرکت سونی نام کنترلرها را در این نسخه از دوال شوک به دوال سنس تغییر داد. زیرا مدعی شده است که این کنترلر ها به شکلی طراحی شده اند که حس درون بازی را به گیمر منتقل کنند.

 

 پلی استیشن 5

 

 

پلی استیشن 5

 

 

 

این کنسول در دو نسخه با درایو نوری و بدون درایو نوری تولید شده است. اگر قصد خرید ps5 را دارید، بهتر است ابتدا تصمیم بگیرید که از کدام نسخه می خواهید استفاده کنید. زیرا قیمت ps5 به قابلیت های آن وابسته بوده و به همین دلیل هر کدام از این دو نسخه، قیمت متفاوتی دارند. در حال حاضر قیمت ps5 دیجیتال که فاقد درایو نوری بلوری است، 399 دلار می باشد. همچنین قیمت ps5 استاندارد که مجهز به درایو نوری می باشد، 100 دلار گران تر بوده و 499 دلار است.